Een winnend proposal staat bij ons centraal. Vanzelfsprekend geldt dat ook voor onze trainingen en opleidingen. Niet alleen laten we bedrijven en organisaties zien wat de voordelen van een strategische aanpak zijn, maar ook iedereen die werkt, of wil gaan werken in een proposalgerelateerde omgeving bieden wij kennis, inzicht en vaardigheden om zich persoonlijk te ontwikkelen.

rdieping door doen
Onze motiverende en unieke aanpak combineert de laatste trends in het vakgebied met bewezen best practices waarbij de praktijk altijd centraal staat. Toegepast in heldere theorie en cases uit, bij voorkeur uw eigen werkpraktijk.

Maatwerk, in-company en open inschrijving
Alle trainingen, workshops en opleidingen op onze website zijn in-company of via open inschrijving te volgen. Dit complete pakket trainingen en opleidingen geeft u ook de mogelijkheid specifiek trainingen voor u en/of uw organisatie te ontwikkelen.

U en wij willen het maximale uit een training of opleiding  halen. Wij zijn niet tevreden met gemiddelde resultaten van de deelnemers aan de opleidingen en trainingen. De afgelopen jaren hebben dan ook laten zien dat, met een gemiddeld rapportcijfer van 9+, onze deelnemers de aanpak, de kwaliteit van de trainers, de professionele organisatie en de aandacht waarderen.